Gratis verzending vanaf €120 voor België en Nederland.

Betaling en verzending

 

BETALING

We streven ernaar om een naadloze en veilige betaalervaring te bieden aan al onze klanten.
Hieronder vind je informatie over ons betaalbeleid, inclusief geaccepteerde betaalmethoden.

Alle prijzen op onze webshop zijn incl. BTW 
Je bestelling is afgerond nadat u de betaling hebt voltooid.

We accepteren verschillende betaalmethoden om tegemoet te komen aan de voorkeuren van onze klanten. De betalingen kunnen uitgevoerd worden met:
- Bancontact
- Paypal
- iDeal
- Mastercard
- Visa
- Maestro
- G-Pay

Als je vragen hebt over ons betaalbeleid of als je hulp nodig hebt bij het afrekenproces, neem dan gerust contact met ons op via info@ayabaya.be

Wij staan klaar om je te helpen en eventuele vragen te beantwoorden.


VERZENDING

Bij AYABAYA streven we ernaar om een soepele en betrouwbare verzendervaring te bieden aan al onze klanten. Hieronder vind je informatie over de verzendmethoden, levertijden en kosten.

1. Verzendmethoden:
We bieden verschillende verzendmethoden aan om tegemoet te komen aan de behoeften van onze klanten. Deze omvatten verzending aan huis of levering in een afhaalpunt.

2. Levertijden:
Na het plaatsen van een bestelling wordt deze binnen 24u behandeld. De verzending gebeurt steeds vanuit België met DPD voor nationale zendingen en zendingen naar Nederland en Duitsland. Voor zendingen naar Frankrijk werken we met pakketdienst Mondial Relay.

De levertijd is afhankelijk van verschillende factoren, waaronder je locatie, de geselecteerde verzendmethode en eventuele onvoorziene vertragingen tijdens het verzendproces. We streven ernaar om je bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden.

Hieronder vind je een geschatte levertijd voor onze verzendmethode:
    • België: 1-2 werkdagen
    • Nederland: 1-2 werkdagen
    • Duitsland: 2 werkdagen

Houd er rekening mee dat deze levertijden slechts een schatting zijn en dat de daadwerkelijke levertijd kan variëren.

3. Verzendkosten:
De verzendkosten worden berekend op basis van je locatie en de door jou geselecteerde verzendmethode. De exacte verzendkosten worden weergegeven tijdens het afrekenproces voordat je de bestelling definitief plaatst.

    • België: levering in een afhaalpunt €3,90 - levering aan huis €5,90 (DPD).
    • Luxemburg en Nederland: levering in een afhaalpunt €6,90 - levering aan huis €8,90 (DPD).
    • Duitsland: levering in een afhaalpunt €9,90 - levering aan huis €12,90 (DPD).
    • Frankrijk: levering in een afhaalpunt €7,90 (Mondial Relay).

Gratis verzending bij aankoop vanaf €120 in België, Luxemburg en Nederland.
Gratis verzending bij aankoop vanaf €200 in Duitsland en Frankrijk.

Let op: Klanten zijn zelf verantwoordelijk om bij het afrekenen de keuze 'Free Delivery' te selecteren indien zij voldoen aan de voorwaarden voor gratis verzending. AYABAYA doet geen terugbetaling van reeds betaalde verzendkosten.

AYABAYA is niet verantwoordelijk voor zendingen die ons retour worden gestuurd wegens het niet ophalen van een pakket in het afhaalpunt of het niet in ontvangst kunnen nemen van het pakket op het thuisadres. In deze gevallen wordt van de klant verwacht om de kosten voor de nieuwe verzending te betalen indien de klant het artikel wenst te ontvangen. Bij annulatie worden de gemaakte verzendkosten niet terug betaald.

4. Tracking van je bestelling:
Zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging per e-mail met een trackingnummer. Hiermee kun je de status van je pakket volgen tijdens het bezorgproces.

5. Contacteer ons:
Als je vragen hebt over ons verzendingsbeleid of als je hulp nodig hebt bij het plaatsen van een bestelling, neem dan gerust contact met ons op via info@ayabaya.be